Когато срещнеш Влади, Влади и Влади…

Съдбата си знае работата, както се казва, и точно когато се чудех какво ще правя с професионалното си развитие, ме срещна с точните хора. Накратко Влади. Или по-точно Влади х3. Личната им история как животът ги е свързал е почти толкова интересна, колкото фактът, че и имената, и фамилиите им са много сходни, без никаква роднинска връзка помежду им. Е, поне с тях знаеш, че няма да сбъркаш името.

Почти съм сигурна, че наличието на първа буква „В“ в моето е един от факторите да ми предложат да бъда част от екипа. А и „ПР и комуникации“ звучи като страхотна позиция за начало на кариерата ми, след всички „стажантски“ места, които съм заемала до сега.

Започнах без очаквания, но с желание да научавам нови и нови неща от сферата на маркетинга, ПР-а и комуникациите. Но май и като цяло – исках да видя какво правят дизайнерите, IT-тата, как се ръководят проекти за клиенти… Изобщо, цялата „магия“ покрай създаването на продуктите за тях – как става, какви са тънкостите, какви проблеми могат да възникнат и как да бъдат решени. Такива неща, все интересни.

Влади, познат още като Къдравия (няма да се сетите защо 😉 ), ми помогна да вляза в „шивашки ритъм“ – да науча как работи агенцията, какви са клиентите и проектите за тях и най-важното – какъв е екипът. А същината му – Влади х3. Както ви казах, не само няма как да сбъркате имената, но и тях самите –

те са напълно различни един от друг и всеки е силен в своята си област,

което ги прави страхотен екип. Не беше никак трудно да „зашия“ в техния ритъм, защото той е съвсем прост – да бъдем заедно професионални „шивачи“ и да разчитаме един на друг.

Не знаех, че такъв е чарът на бутиковите агенции, докато не станах част от проектите. Още повече не вярвах, че екип, работещ само от малко повече от две години, ще бъде толкова добре сработен. Ходех по срещи с клиенти, презентирахме и „шиехме костюми“ заедно. И до сега не съм сигурна от кое остават по-впечатлени клиентите ни – от чара „Влади“, от ентусиазма на целия екип или от персоналния подход на работа.

Вече повече от година съм част от този В-екип. Сега сме и повече, не сме всички с първа буква „В“ и всеки е собствена уникална част от шевната машина „Shivachi”.

Victoria Dobrinova

About Victoria Dobrinova

Здравейте! Аз съм Вики и съм пиарът в шивашкия екип. Отговарям за добрата комуникация - всичко за нас и проектите ни да е точно и ясно казано, както и грамотно написано. Превземам социалните мрежи с профилите ни в Instagram и Facebook и се старая да давам добавена дигитална стойност за вас и там.

Leave a Reply