КАКВО ПРАВИ ВЛАДОВЦИТЕ ЩАСТЛИВИ?

Отговорът е доволните клиенти. И не само Владовците, а всеки предприемач знае, че прави правилното нещо, щом види, че клиентите му ползват неговия продукт/услуга и постигат резултати. Нали затова правим бизнес – за да създаваме стойност и да помагаме на останалите да стават по-добри! В Шивачи слагаме своите клиенти в центъра на процеса, техният успех е нашият успех, защото само дрехите “по мярка” вършат работа.

Попитахме един от нашите международни клиенти за обратна връзка и отговорите учудиха дори нас. Нашите приятели от Catalyx не просто са доволни от съвместната ни работа, но ни дадоха 10/10 по всички критерии! Какво повече може да иска един творчески директор? 😉

И понеже бяхме супер поласкани, решихме, че не можем да направим нещо обикновено, за да представим тази оценка. И си казахме: “Ще трябва да е нещо ново и интересно”. Какво не сме правили до сега, какво е повече от инфографика?

АМИ GIFographic!

Какво е Gifographic? Това е “палава” инфографика, защото мърда, смига, подскача и всичко друго, което ти харесва да прави. Освен готините герои, изпипаните илюстрации и добре подредения текст, всичко може се движи, за да може да те грабва още повече и да ти помага по-добре да разбереш съдържанието. Най-готиното е, че това, че е GIF ти позволява да го ползваш във Facebook, Twitter, Instagram. Искаш да имаш нещо свежо и раздвижено, но не искаш да влагаш време и ресурс в цяла анимация – ето решение за теб!

ТОВА Е НОВАТА УСЛУГА НА Shivachi!

Стига съм говорил, вижте сами:

 

Catalyx_Feedback_GIFographic

Владимир Василев

About Владимир Василев

Здравейте, аз съм Влади Поета и съм творчески директор на Shivachi. Моята работа е да измислям откачените концепции и да водя екипа към постигането им. Ако имате въпроси за дизайн и маркетинг аз съм винаги насреща!

Leave a Reply