“Владо, имам идея” – разговор за content marketing и работата между Tavex и Shivachi

Разговор с Марто, мениджър дигитален маркетинг в Tavex

Един ден, обсъждайки новия си проект си казахме, че трябва да разкажем историята на нашето партньорство. Освен това си говорихме за content marketing, инструменти в дигиталния маркетинг и как да бъдем по-успешни в комуникацията онлайн.

С Марто и екипът на Тавекс работим от 3 години заедно*. Правили сме всякакви шантави и интересни проекти. От изложба с 40 пана изцяло като инфографики, обява за работа в същия стил и инфографика за Ролята на златото в настолните игри (http://bit.ly/2HK8Mwk). С тях споделяме любовта към инфографиките и качественото съдържание. Това ни събира и ни прави добър екип. Разберете как ни описва Марто с три думи, какво е Златна совалка и какво прави King Kong във видеото 😉

 

*Специални благодарности към Христо Георгиев, който като част от екипа на Тавекс беше основен инициатор на много общи проекти. Винаги подкрепяше и даваше щури идеи. Thank you!

Владимир Василев

About Владимир Василев

Здравейте, аз съм Влади Поета и съм творчески директор на Shivachi. Моята работа е да измислям откачените концепции и да водя екипа към постигането им. Ако имате въпроси за дизайн и маркетинг аз съм винаги насреща!

Leave a Reply